Hood Burger Vič

 

Jamova cesta 105, Ljubljana

PON - pet 10h - 21:30h
SOBOTA 10H - 21:30H NEDELJA IN PRAZNIKI ZAPRTO

Prav tukaj, pred Centrom Interspar Vič, smo oktobra 2012 začrtali našo pot. Stara gostinska prikolica iz leta 1992 je postala temeljni kamen zgodbe o Hood Burgerju. Deset mesecev kasneje smo morali našo črno prikolico upokojiti, saj so delovne razmere v njej začele oteževati delo ekipe in pripravo naših okusnih burgerjev ter krompirčka. Hkrati pa smo se tudi že začeli soočati s problemom dohajanja povpraševanja po naših hamburgerjih.

Star ladijski zabojnik iz leta 1990, ki smo ga pripeljali iz luke Trst, smo reciklirali in ga predelali v sodobno kuhinjo. Tako smo lahko zagotoviti ustrezne delovne pogoje za ekipo in pripravo jedi. Tudi našo teraso smo zgradili iz recikliranih materialov. Za tla smo uporabili rabljene europalete, mize pa smo naredili iz rabljenega lesa.

Avgusta 2013 smo ponosno odprli “loputi” našega Hood kontejnerja, več kot 100.000 € vrednega unikatnega objekta, na katerem je sodelovalo 10 različnih podjetij in delalo več kot 40 ljudi.

 
 

 

Hood Burger BTC

 

Tržnica BTC, Ljubljana

PON - sob 10h - 21:30h

NEDELJA IN PRAZNIKI ZAPRTO

Maja 2016 smo odprli našo drugo poslovalnico v lični leseni hiški, ki je del zanimivega street food market koncepta v neposredni bližini tržnice v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC City. 

Na street food marketu na Tržnici BTC City lahko obiskovalci poleg Hood Burgerja izbirajo med petimi ponudniki raznovrstne kulinarike, kjer se različni okusi srečajo za isto mizo.  Takšen koncept se sklada z našo filozofijo, saj omogoča prijetno druženje na prostem ob dobri hrani in pijači.

 
 

 

Hood Burger Center

 
Center.png

Nazorjeva 4, Ljubljana

PON - sob 11h - 22h

nedelje in prazniki ZAPRTO

Novembra 2016 smo z velikim navdušenjem končno dočakali odprtje naše tretje restavracije v centru Ljubljane, le dobrih 50m oddaljene od Prešernovega trga.
Po štirih letih našega obstoja smo preuredili prostor v stavbi iz leta 1911. Hood Burger je tako odprl novo poglavje v prestolnici. Restavracija je narejena v dveh etažah
in je opremljena v našem sedaj že poznanem stilu. Elementom Ladijskega kontejnerja, slovenskega in slavonskega hrasta in betona smo popestrili še s opeko dobljeno iz podrtih hiš z območja Slovenske bistrice in Slovenskih konjic. Prostor spominja na postajališče newjorške podzemne železnice.

Urbani ambient in huda izkušnja.