vrača se veliki (OD 17. DO 27. MARCA)
Maske v žep dragi prijatelji in prijateljice v Hooda se vrača Big Hood!
Sedaj že kar znana faca. Iz glasovanja na Facebooku je v tesnem boju z ostalimi specialci prejel največ glasov. To nas ne čudi. Big Hood je naša verzija najbolj znanega burgerja na svetu.
TRIJE SLOJI KRUHA
Njegova posebnost je trodelna bombeta, ki burgerju doda značilno višino in videz, hkrati pa srednja rezina kruha poskrbi, da polpeta ob ugrizu ne zdrsneta iz burgerja. Ker naše bombetke prihajajo iz domače pekarne in ne iz industrijske, smo se seveda kar pošteno namučili, da smo našli način. Kako? Tega ne povemo, pomembno je le, da smo za problem našli tudi rešitev.
Še bolj kot videz pa prepriča okus Big Hooda, saj se z našimi polpeti iz zorjene in ročno mlete 100% slovenske govedine težko primerja karkoli drugega. Big Hood Burger sestavljata dva polpeta, stopljen sir čedar, sveže narezana ledenka, kisle kumarice za kislino in kanček drobno nasekljane sveže čebule, vse skupaj pa smo kronali s hišno “Big Hood Sauce” omako. Omaka je tista, ki res zaokroži burger v pravo kulinarično ravnovesje. Ker velja za dobro varovano skrivnost, je bila prav omaka za nas največji izziv. A po dolgih urah mešanja in okušanja v Hood Burger preizkuševalnici, smo tudi tej uganki prišli do dna! Osnova naše “Big Hood Sauce” omake je gorčica z dodatnimi skrivnimi sestavinami, ki naredijo ta burger tako domač.
DVOJNI BIG HOOD?
Tudi dvojni obstaja. Ta ima dvakrat več govedine (skupno 300g) in obljubimo, da je prava burger bomba. Priporočamo, nekaj obraznih vaj predno se ga lotite. Namreč ob izpadu čeljusti brez ustreznega ogrevanja zavarovalnica ne bo krila stroškov.
KDAJ IN KJE?
Big Hood bo v vseh naših poslovalnicah (Vič, BTC, Nazorjeva ulica - Ljubljana, Prešernova ulica - Celje) na voljo od 17. do 27. marca!
Tudi preko naše online order aplikacije in ehrana delivery