
Vrača se ljubljenec občinstva - Fatboy Slim oz. debeli suhi fant! Nenavadna kombinacija sočne 100 % slovenske govedine, slanine in arašidov je zadetek v polno.
Zime še ni konec, tu je alpinist Kliffhanger - burger s prekajeno šunko, sirom brie in krompirjevim polpetom. Od 5. do 15. marca.
Drage dame in gospodje, BBQ sezona je uradno odprta! Tu je Billy Bob Bacon burger iz naše krompirjeve bombice, polpeta iz 100% slovenske pašne govedine s cheddarjem, z dodano popečeno kraško panceto, rezino ali dvema sočnega paradižnika, domačo ameriško apple slaw solato in našo avtorsko BEERBQ omako.
Balbo, goveji burger z popečenimi šampinjoni, sirom gruyere in aliolijem s kaprami. Od 15. do 25 januarja v vseh poslovalnicah. Tudi v vegi verziji!
V ponedeljek, 16. decembra smo točno ob 12. uri slovesno prerezali rdeči trak na vhodu naše nove poslovalnice v Šiški. Lepo vabljeni v četrto Hood Burger poslovalnico v Spektri na Celovški 176 v Ljubljani.
Vrača se John Goat - burger s kozjim sirom in chutneyjem, ki smo ga razvili skupaj s chefom Luko Jezerškom. Samo od 4. do 14. decembra v vseh naših poslovalnicah.
Od 6. do 16. novembra se v Hood Burger vrača The Duke 2. Burger s počasi pečeno račko in tartufovim medom.
Ni debel, je pa tanek! Hrustljavi prijatelj brez konkurence je zdaj na voljo v novem formatu. Sorta in postopek od izkopa do cvrtja ostajajo isti, le eno stvar smo spremenili. Novi Hood Krompirček meri 7x7 mm in ne več 12x12 mm, tako je odpadka manj, krompirček pa je dvakrat bolj hrustljav!
Vsako jesen se vrača v naše kraje. The Wurstmeister je poklon pivu, jeseni in pivski klobasi! Samo od 25. septembra do 5. oktobra. Ni šala!
Louis Lunch je naš poklon prvemu burgerju na svetu, ki so ga leta 1900 pripravili v ZDA. Začnemo s 100 % slovensko govedino, ki jo skupaj s čebulo smashnemo na žar, da lepo zakaramelizira, jo stisnemo med dve debeli šniti popečenega toasta z maslom, dodamo kremni ementaler in dve rezini sočnega paradižnika. Simpl, ampak bolano dobr.