[Special Edition] Fatboy Slim

BURGER Z ARAŠIDOVIM MASLOM

Se tudi vi že vsa ta leta sprašujete, kako je sploh lahko burgerju ime debeli suhi fant? In kako lahko v burger skupaj daš 100 % slovensko govedino, arašidovo maslo in med pa kombinacija tok dobr sede? In kako lahko tak burger postane celo najbolj priljubljen specialec na meniju? Preprosto, včasih je treba manj razmišljat z glavo in bolj zaupat svojim brbončicam. 
Od 26. marca do 5. aprila bo spet ustvarjal vrste v naših poslovalnicah, tu je ljubljenec občinstva Fatboy Slim!

ameriški KOT elvis in kavboji

Ameriška pop kultura nam je skozi desetletja predstavila številne pogruntavščine, ki smo jih vzeli za svoje, arašidovemu maslu pa to nikakor ne uspe. Morda pa gre samo za to, da se ga lotevamo na napačen način. Na oni strani luže namreč arašidovo maslo najraje mažejo na kruh skupaj z marmelado (znameniti sendvič PB&J), zato smo tudi mi za pravo ravnotežje okusov Fatboyu dodali nekaj sladkega.

ZAKAJ DELUJE?

Osnova je ista, prelomna pa je omaka, ki jo pripravimo iz Rok's Peanut Butter, majoneze in cvetličnega medu. Vsak dan sveže zmleta govedina (pri nas uporabljamo samo govedino Charolais in Limousin) se kot pri Classicu druži s starim znancem čedarjem, dodamo pa ji še tri rezine hrustljave kraške pancete.

Za piko na i ga obložimo še s parom v tem primeru obveznih kumaric (brez njih ni isto!). Te dodajo tisti nujen element hrustljavosti, kislina pa uravnoteži težo arašidovega masla. Burger tako kljub svoji bombastičnosti izpade lahkotnega okusa. Podobno kot vožnja v Cadillacu!

KDAJ IN KJE?

Fatboy Slim je Right Here, Right Now, Now or Never. Samo med 26. marcem in 5. aprilom v vseh naših poslovalnicah. Na voljo je tudi online na order.hoodburger.si z možnostjo dostave na dom.


Gremo gremo gremoooo!